Diensten

Elektrotechniek

Ruime ervaring in installeren

Met onze ruime ervaring in het installeren van licht en krachtstroom installaties denken wij in ieder ontwikkelingsstadium met de klant mee over de optimale oplossing in de installatie. Of het nu gaat over de installatie in een nieuw te ontwikkelen gebouw of in bestaande faciliteiten. Wij kunnen altijd inspelen op uw wensen. Elke ruimte heeft immers een specifieke bestemming en inrichting.

Brandbeveiliging

Installatie en certificiering

United Elektra BV. is gespecialiseerd in brandmeldinstallaties voor zowel de installaties en certificering hiervan. Samen met onze deskundige partner kunnen wij in elke aanvraag voldoen. Wij zijn altijd up to date van de geldende eisen zodat uw installatie altijd hieraan voldoet. Door onze ervaring zijn wij instaat om uw systeem zo te ontwerpen dat er minimale onnodige meldingen plaats vinden. Een brandmeldinstallatie is immers essentieel, het heeft al doel een brand in een vroeg stadium te signaleren waarna snel kan worden ingegrepen. Ook voor het beheer van uw installatie wat vast gesteld is in de normering kunt u te recht bij United Elektra BV. Voor uw volledige brandmeldinstallatie bent u dus bij ons aan het juiste adres of het nou gaat om installeren; onderhouden of certificeren.

Inspecties

INSPECTEREN EN KEUREN

United Elektra BV. heeft zeer veel ervaring in het inspecteren en keuren van uw elektrotechnische installaties en gereedschappen. Deze inspecties en controles zijn vast gelegd in de norm. U bent immers verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties en toestellen volgens de Arbowet. Wij kunnen u boven genoemde diensten aanbieden en tevens eventuele correctieve handelingen uitvoeren. Ook voor onderhoudscontracten voor preventieve controles en onderhoud kunt u bij ons terecht.

DATA EN TELECOMMUNICATIE

AANLEGGEN EN UITBREIDEN

United Elektra BV. is gespecialiseerd in het aanleggen en uitbreiden van uw datanetwerk van CAT5 tot CAT7. De installatie is immers de verbinding in en om uw organisatie. U moet daarom volledig op deze installatie kunnen vertrouwen. Wij zorgen voor de aanleg van nieuw infrastructuren voor inpandige communicatienetwerken. United Elektra BV. kan deze installatie voor u aanleggen, uitbreiden en certificeren met de kwaliteit die u van ons verlangt.

Toegangscontrole

een optimale beveiliging van uw gebouwen

Wij als United Elektra BV. zijn geregistreerd Paxton installateur

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

Camerabeveiliging

plaatsen, vernieuwen en upgraden

United Elektra heeft de nodige ervaring in het plaatsen, vernieuwen en upgraden van uw CCTV installatie Wij kunnen met alle plezier voor u een passende offerte maken voor te aanleggen van een nieuw systeem. Of het om een voordeur camera gaat of netwerk met 64 camera’s op verschillende locaties wij kunnen u hierin voorzien. Tevens kunnen wij uw huidige systeem upgraden zodat de installatie kosten laag blijven.